2016-08-10 10:00

2016-08-10 10:00

Stora och små klickraketer

WEBB-TV. Dröm dig hem

Dessa två charmiga objekt i Uppsala och Djursholm står nu till salu.

Den stora luftiga lägenheten i Uppsala bjuder på öppna ytor och oslagbar utsikt. Det lilla Attefallshuset i Djursholm är unikt i sitt slag, då det säljs i stället för att hyras ut och är placerat på en stor villatomt. Dessa två objekt kräver definitivt den rätta spekulanten.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan samt på nwt.se/play/.

Den stora luftiga lägenheten i Uppsala bjuder på öppna ytor och oslagbar utsikt. Det lilla Attefallshuset i Djursholm är unikt i sitt slag, då det säljs i stället för att hyras ut och är placerat på en stor villatomt. Dessa två objekt kräver definitivt den rätta spekulanten.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan samt på nwt.se/play/.