2016-08-09 10:10

2016-08-09 10:31

Karlstadsmäklaren säljer gård med katthotell

WEBB-TV. Dröm dig hem

Entreprenörsparet Peter och Cecilia har många järn i elden.

Konferenshotell, egna hästar, vin- provningar och inte nog med det så äger de ett katthotell. Men nu har de beslutat sig för att sälja gården i Ängelholm och söka lyckan i Portugal. Bo Andersson på Tågmarks fastighetsbyrå i Karlstad hjälper till.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.

Konferenshotell, egna hästar, vin- provningar och inte nog med det så äger de ett katthotell. Men nu har de beslutat sig för att sälja gården i Ängelholm och söka lyckan i Portugal. Bo Andersson på Tågmarks fastighetsbyrå i Karlstad hjälper till.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.