2016-06-08 10:00

2016-06-14 13:59

De vill göra bostadskarriär i Stockholm

WEBB-TV. Dröm dig hem

Elin och Oscar bor i en minietta på Kungsholmen i Stockholm, men fantiserar om ett stort hus i Bromma.

De är beslutsamma om att göra bostadskarriär för att kunna nå sina drömmar. De har totalrenoverat lägenheten de nu bor i för att kunna tjäna tillräckligt med pengar för att skaffa sig ett nytt och större boende. Elin har planen klar och siktet är redan inställt på nästa steg.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.

De är beslutsamma om att göra bostadskarriär för att kunna nå sina drömmar. De har totalrenoverat lägenheten de nu bor i för att kunna tjäna tillräckligt med pengar för att skaffa sig ett nytt och större boende. Elin har planen klar och siktet är redan inställt på nästa steg.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.