2016-06-01 10:00

2016-06-01 10:00

De älskar att renovera

WEBB-TV. Dröm dig hem

Pauline och Alexander bor i ett litet radhus i Västra Frölunda i Göteborg. De har redan köpt ett nytt hus, för ett egentligen lite högre pris än de planerat.

Nu står de med dubbla boenden och behöver få sålt radhuset för ett riktigt brakpris för att få ekonomin att gå ihop. De hade egentligen inte planerat eller avsatt pengar för en ny renovering, men inser nu att de inte kommer att kunna bärga sig. Nu hoppas de att få pengar över i försäljningen att kunna rusta upp sitt nya boende.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan samt på nwt.se/play/.

Nu står de med dubbla boenden och behöver få sålt radhuset för ett riktigt brakpris för att få ekonomin att gå ihop. De hade egentligen inte planerat eller avsatt pengar för en ny renovering, men inser nu att de inte kommer att kunna bärga sig. Nu hoppas de att få pengar över i försäljningen att kunna rusta upp sitt nya boende.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan samt på nwt.se/play/.