2016-05-31 14:00

2016-05-31 14:45

Bachelor-Pär säljer ungkarlslyan

WEBB-TV. Dröm dig hem

Bachelor­kändisen och tidigare ungkarlen Pär Nilsson ska sälja sin ungkarlslya på Gärdet i Stockholm.

Flickvännen är inte lika övertygad som Pär att han borde göra sig av med lägenheten redan. Inför stundade amorteringskrav har Pär en plan med sin försäljning för att göra den absolut smartaste affären. Men det finns inga garantier i en bostadsmarknad i ständig förändring.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan samt på nwt.se/play/.

Flickvännen är inte lika övertygad som Pär att han borde göra sig av med lägenheten redan. Inför stundade amorteringskrav har Pär en plan med sin försäljning för att göra den absolut smartaste affären. Men det finns inga garantier i en bostadsmarknad i ständig förändring.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan samt på nwt.se/play/.