2015-10-20 18:08

2015-10-20 19:10

Hela Värmland skramlar live på nwt.se

WEBB-TV

Tisdagen den 20 oktober samlas delar av den värmländska musikbranschen för att samla in pengar och visa solidaritet för människor på flykt. Du kan se konserten live på nwt.se. Tyvärr fungerar dock inte sändningen fullt ut på vår app, utan välj i stället att se på den via en webbläsare.

Medverkande artister är bland annat Broken Door, Christer Sjögren, Christina Gustafsson, Ida Hallquist, Janne “Flash” Nilsson, Magnus Stinnerbom & Västanå Orchestra, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Anette Lövtangen, Alexandra Larson, Britta Forsberg & Magnus Liljekvist, Oskar Nyström, Pia Pihlgren, Färjestadsskolan 2A. Husband under ledning av Stig Lindell och stråkar från Wermland Opera.

Konserten hålls på Karlstad CCC och börjar 19.00.

Medverkande artister är bland annat Broken Door, Christer Sjögren, Christina Gustafsson, Ida Hallquist, Janne “Flash” Nilsson, Magnus Stinnerbom & Västanå Orchestra, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Anette Lövtangen, Alexandra Larson, Britta Forsberg & Magnus Liljekvist, Oskar Nyström, Pia Pihlgren, Färjestadsskolan 2A. Husband under ledning av Stig Lindell och stråkar från Wermland Opera.

Konserten hålls på Karlstad CCC och börjar 19.00.