2010-09-20 11:40

2015-01-16 17:21

WEBB-TV: "Stisses" bästa minnen från Söderstadion

FOTBOLL SUPERETTAN: Inför Hammarby–Degerfors, tisdag

Stig ”Stisse” Ekman var med i det Degerforslag som kom tvåa i allsvenskan 1963. Nästan 50 år senare finns han med som lagledare.

Här berättar ”Stisse” om sina bästa minnen från Söderstadion i Stockholm – varav det allra bästa kommer från en majdag 1969 när DIF:s meste A-lagsspelare genom alla tider, Henrik Berger, och hans pappa spelade en huvudroll även på fotbollsplanen...

Han pratar också om årets lag och tippar hur det ska gå för DIF till slut.

Här berättar ”Stisse” om sina bästa minnen från Söderstadion i Stockholm – varav det allra bästa kommer från en majdag 1969 när DIF:s meste A-lagsspelare genom alla tider, Henrik Berger, och hans pappa spelade en huvudroll även på fotbollsplanen...

Han pratar också om årets lag och tippar hur det ska gå för DIF till slut.