2010-02-15 14:35

2015-01-06 23:04

WEBB-TV: Bai Bang

HELG

Pappersbruket Bai Bangs administrative chefen Dang The Dan videointervjuas av NWT:s redaktionschef Rolf Matthies, bland annat förklarar han vad han menar när han på företagets hemsida skriver att företaget leds enligt svensk modell.

Han berättar också hur mycket pappersbruket betytt för utvecklingen i hela Vietnam. Vi gör också en liten rundvandring i bruket och ett besök nere vid virkesupptaget vid floden Lo som är ett biflöde till Röda floden som rinner upp i Kina, passerar genom Hanoi och senare mynnar ut i Tonkinbukten.


Reportrar: Jan Bergstam och Rolf Matthies

Han berättar också hur mycket pappersbruket betytt för utvecklingen i hela Vietnam. Vi gör också en liten rundvandring i bruket och ett besök nere vid virkesupptaget vid floden Lo som är ett biflöde till Röda floden som rinner upp i Kina, passerar genom Hanoi och senare mynnar ut i Tonkinbukten.


Reportrar: Jan Bergstam och Rolf Matthies