2009-11-06 11:45

2015-01-16 17:19

WEBB-TV: Heiche om Västerås styrkor och svagheter

ISHOCKEY ALLSVENSKAN: Inför Bofors–Västerås, fredag

Mikael Heiche i Bofors tränarstab berättar här vad som är viktigast för Bofors att fokusera på inför hemmamatchen mot Västerås.

Vi pratar också om Västerås styrkor respektive svagheter – och så avslöjar han hur Bofors resonerar när det gäller målvaktsfrågan, sedan Micael Andersson blivit utbytt till förmån för Andro Michel i samband med 0–6-förlusten mot Växjö senast.

Videoreporter: Tomas Nilsson

Vi pratar också om Västerås styrkor respektive svagheter – och så avslöjar han hur Bofors resonerar när det gäller målvaktsfrågan, sedan Micael Andersson blivit utbytt till förmån för Andro Michel i samband med 0–6-förlusten mot Växjö senast.

Videoreporter: Tomas Nilsson