2018-09-13 16:34

2018-09-13 16:34

De får äta kungamiddag

VÄRMLAND: Tre värmlänningar bjuds in

En idrottsprofil, en försäkrings-vd och en LRF-bas – där har ni värmlänningarna som får äta middag med kungen på fredag kväll.

Fredagens Sverigemiddag är ett sätt för kungaparet att uppmärksamma personer som gjort betydande insatser för länen, skriver länsstyrelsen i Värmland i ett pressmeddelande. De värmlänningar som bjudits in till kungliga slottet i Stockholm ikväll är: Kicki Johansson, ordförande för Värmlandsidrotten, Patrik Ohlsson, ordförande för LRF Värmland och Ulrika Obstfelder Peterson, vd för Länsförsäkringar Värmland, med respektive.

Vid Sverigemiddagen uppmärksammas personer som gjort betydande insatser lokalt, regionalt eller nationellt och inom olika områden, skriver länsstyrelsen i pressmeddelandet.

Landets alla landshövdingar med respektive bjuds också in.

Fredagens Sverigemiddag är ett sätt för kungaparet att uppmärksamma personer som gjort betydande insatser för länen, skriver länsstyrelsen i Värmland i ett pressmeddelande. De värmlänningar som bjudits in till kungliga slottet i Stockholm ikväll är: Kicki Johansson, ordförande för Värmlandsidrotten, Patrik Ohlsson, ordförande för LRF Värmland och Ulrika Obstfelder Peterson, vd för Länsförsäkringar Värmland, med respektive.

Vid Sverigemiddagen uppmärksammas personer som gjort betydande insatser lokalt, regionalt eller nationellt och inom olika områden, skriver länsstyrelsen i pressmeddelandet.

Landets alla landshövdingar med respektive bjuds också in.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.