2018-05-17 20:31

2018-05-17 20:31

Prisades av prinsen

KARLSTAD: Valmets "Tissue technology award"

Filosofie doktor Björn Sjöstrand vid Karlstads universitet har tilldelats Valmets ”Tissue technology award 2018”.

Det tillkännagavs under Valmets mjukpapperskonferens på Karlstad CCC under torsdagen, och priset delades ut av prins Carl Philip. Björn Sjöstrand fick priset för sin forskning och sitt innovationsarbete inom energieffektiv pappersproduktion.

Det tillkännagavs under Valmets mjukpapperskonferens på Karlstad CCC under torsdagen, och priset delades ut av prins Carl Philip. Björn Sjöstrand fick priset för sin forskning och sitt innovationsarbete inom energieffektiv pappersproduktion.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.