2017-11-10 18:29

2017-11-10 18:29

Förskola årets hållbara bygge

KARLSTAD: Munkfors kommun fick Grundstenen

Lillmunkens förskola i Munkfors har tilldelats Grundstenen för årets hållbara bygge i Värmland.

Det offentliggjordes vid en prisceremoni i Skeppet i Inre hamn i Karlstad på fredagen. Bakom utmärkelsen står föreningen Hållbart byggande i Värmland. Grundstenen har delats ut sedan 2013 och syftar till att belöna ny- eller ombyggnadsprojekt ”som präglats av ovanligt goda hållbarhetsambitioner”.

Det offentliggjordes vid en prisceremoni i Skeppet i Inre hamn i Karlstad på fredagen. Bakom utmärkelsen står föreningen Hållbart byggande i Värmland. Grundstenen har delats ut sedan 2013 och syftar till att belöna ny- eller ombyggnadsprojekt ”som präglats av ovanligt goda hållbarhetsambitioner”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.