2017-11-10 18:29

2017-11-10 18:29

Förskola årets hållbara bygge

KARLSTAD: Munkfors kommun fick Grundstenen

Lillmunkens förskola i Munkfors har tilldelats Grundstenen för årets hållbara bygge i Värmland.

Det offentliggjordes vid en prisceremoni i Skeppet i Inre hamn i Karlstad på fredagen. Bakom utmärkelsen står föreningen Hållbart byggande i Värmland. Grundstenen har delats ut sedan 2013 och syftar till att belöna ny- eller ombyggnadsprojekt ”som präglats av ovanligt goda hållbarhetsambitioner”.

Det offentliggjordes vid en prisceremoni i Skeppet i Inre hamn i Karlstad på fredagen. Bakom utmärkelsen står föreningen Hållbart byggande i Värmland. Grundstenen har delats ut sedan 2013 och syftar till att belöna ny- eller ombyggnadsprojekt ”som präglats av ovanligt goda hållbarhetsambitioner”.