2016-10-14 15:29

2016-10-14 15:29

Stort intresse för prinsparet

VÄRMLAND

Omkring 50 journalister och fotografer har ackrediterat sig inför prinsparets besök i Värmland. Enligt samordnaren för besöket är många av journalisterna från Värmland, men majoriteten består av utländsk press.

Bland annat väntas tyska, spanska, nederländska och danska medier bevaka besöket.

– Det stora mediala intresset ger både Värmland och de olika besöksmålen möjlighet att sprida budskap och kunskap långt utanför länets och Sveriges gränser. Fantastiska möjligheter och riktigt kul, skriver samordnare Arman Teimouri i ett mejl.

Prinsparet ska bland annat besöka Säffle och Karlstad under sitt besök i Värmland som sker fredagen den 21 oktober.

Omkring 50 journalister och fotografer har ackrediterat sig inför prinsparets besök i Värmland. Enligt samordnaren för besöket är många av journalisterna från Värmland, men majoriteten består av utländsk press.

Bland annat väntas tyska, spanska, nederländska och danska medier bevaka besöket.

– Det stora mediala intresset ger både Värmland och de olika besöksmålen möjlighet att sprida budskap och kunskap långt utanför länets och Sveriges gränser. Fantastiska möjligheter och riktigt kul, skriver samordnare Arman Teimouri i ett mejl.

Prinsparet ska bland annat besöka Säffle och Karlstad under sitt besök i Värmland som sker fredagen den 21 oktober.