2016-10-11 05:29

2016-10-11 05:36

Här är nattens händelser

VÄRMLAND

Bilbrand, butiksinbrott och lyckligt slut på sökpådrag efter försvunnen man.
  • En man född 1926 försvann på måndagskvällen från sitt hem i Persberg utanför Filipstad. Polis och hemtjänstpersonal sökte efter mannen, som vid 23.30-tiden hittades vid gott mod cirka 500 meter från sitt hem

 

  • Vid 00.30-tiden fick SOS in ett larm om en brand i en bil på väg 525 utanför Svanskog. Bilen hade börjat brinna under färd och bärgades bort. Det var inledningsvis oklart hur pass stora skador bilen fick. Ingen person skadades.

 

  • Strax efter 03 gick ett inbrottslarm i gång i en Ica-butik i Likenäs, strax norr om Torsby. Ett vittne såg hur två bilar lämnade platen i hög hastighet. Enligt polisen hade de misstänkta tjuvarna sågat upp ett hål i taket och sedan använt en stege för att ta sig in i butiken. Man ska dock ha blivit skrämda av vittnet och inte fått med sig något stöldgods. Drygt två timmar senare gick ett larm på en mack i Munkfors. Där tog sig tjuvar in och stal tobaksvaror för en okänd summa. Polisen misstänker att det kan röra sig om samma gärningsmän. Vid 04.30-tiden fanns inga misstänkta gripna.

 

 

  • En man född 1926 försvann på måndagskvällen från sitt hem i Persberg utanför Filipstad. Polis och hemtjänstpersonal sökte efter mannen, som vid 23.30-tiden hittades vid gott mod cirka 500 meter från sitt hem

 

  • Vid 00.30-tiden fick SOS in ett larm om en brand i en bil på väg 525 utanför Svanskog. Bilen hade börjat brinna under färd och bärgades bort. Det var inledningsvis oklart hur pass stora skador bilen fick. Ingen person skadades.

 

  • Strax efter 03 gick ett inbrottslarm i gång i en Ica-butik i Likenäs, strax norr om Torsby. Ett vittne såg hur två bilar lämnade platen i hög hastighet. Enligt polisen hade de misstänkta tjuvarna sågat upp ett hål i taket och sedan använt en stege för att ta sig in i butiken. Man ska dock ha blivit skrämda av vittnet och inte fått med sig något stöldgods. Drygt två timmar senare gick ett larm på en mack i Munkfors. Där tog sig tjuvar in och stal tobaksvaror för en okänd summa. Polisen misstänker att det kan röra sig om samma gärningsmän. Vid 04.30-tiden fanns inga misstänkta gripna.