2016-10-09 14:49

2016-10-09 14:49

Gråmulet höstväder att vänta hela veckan

VÄDER: Nu har hösten har kommit på riktigt

Det är riktigt höstväder som väntar den här veckan. Så som det varit under söndagen förväntas det också bli de närmaste dagarna.

Det gråmulna vädret fortsätter under måndagen, möjligen med lite regn på morgontimmarna men det drar sedan bort. Gråkallt blir det även tisdag och onsdag eventuellt med lite regnstänk. Och så någon större förändring är inte att vänta under esten av veckan.

De nordostliga vindar som vi haft ett tag nu fortsätter och drar ner kyligare luft vilket gör att det blir blygsamma dagstemperaturer. Nånstans mellan tre och åtta plusgrader är att vänta, på sin höjd knappa tio grader.

Eftersom molnen dominerar är risken för nattfrost inte speciellt stor, eventuellt kan det i de norra delarna av länet gå ner mot noll och lokalt även med några enstaka minusgrader.

Det gråmulna vädret fortsätter under måndagen, möjligen med lite regn på morgontimmarna men det drar sedan bort. Gråkallt blir det även tisdag och onsdag eventuellt med lite regnstänk. Och så någon större förändring är inte att vänta under esten av veckan.

De nordostliga vindar som vi haft ett tag nu fortsätter och drar ner kyligare luft vilket gör att det blir blygsamma dagstemperaturer. Nånstans mellan tre och åtta plusgrader är att vänta, på sin höjd knappa tio grader.

Eftersom molnen dominerar är risken för nattfrost inte speciellt stor, eventuellt kan det i de norra delarna av länet gå ner mot noll och lokalt även med några enstaka minusgrader.