2016-09-23 05:33

2016-09-23 05:40

Här är nattens händelser

VÄRMLAND

Strömavbrott, arbetsplatsolycka, och ny rökutveckling på restaurang Stenmagasinet i Säffle. Det är huvudrubrikerna från natten som gått.
  • Vid 20-tiden på torsdagskvällen förstördes en personbil i en brand på Våxnäs i Karlstad. Enligt polisen blev bilen helt utbränd. Man misstänker att branden var anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

 

  • Runt 23.30 blev det mörkt på flera håll i Kil, då över 800 hushåll med Ellevio som elleverantör drabbades av strömavbrott. Felet, som orsakades av ett kabelfel var åtgårdat vid 03-tiden.

 

  • Under natten fick räddningstjänsten i Säffle på nytt bege sig till restaurang Stenmagasinet, där en brinnande fritös tidigare under kvällen orsakade rökutveckling. Den här gången upptäcktes ny rökutveckling ur fläktkanalen. Räddningstjänsten kontrollerade röken och konstaterade dock snabbt att läget var under kontroll. Röken tros ha orsakats av damm i fläkten.

 

  • En man på en arbetsplats i Bäckhammar i Kristinehamns kommun fick under natten uppsöka sjukhus efter att ha skadat sitt ena öga. Mannen ska ha fått in någon from av metalldel innanför sitt visir, men enligt Värmlandspolisen ska det inte röra sig om några allvarligare skador.
  • Vid 20-tiden på torsdagskvällen förstördes en personbil i en brand på Våxnäs i Karlstad. Enligt polisen blev bilen helt utbränd. Man misstänker att branden var anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

 

  • Runt 23.30 blev det mörkt på flera håll i Kil, då över 800 hushåll med Ellevio som elleverantör drabbades av strömavbrott. Felet, som orsakades av ett kabelfel var åtgårdat vid 03-tiden.

 

  • Under natten fick räddningstjänsten i Säffle på nytt bege sig till restaurang Stenmagasinet, där en brinnande fritös tidigare under kvällen orsakade rökutveckling. Den här gången upptäcktes ny rökutveckling ur fläktkanalen. Räddningstjänsten kontrollerade röken och konstaterade dock snabbt att läget var under kontroll. Röken tros ha orsakats av damm i fläkten.

 

  • En man på en arbetsplats i Bäckhammar i Kristinehamns kommun fick under natten uppsöka sjukhus efter att ha skadat sitt ena öga. Mannen ska ha fått in någon from av metalldel innanför sitt visir, men enligt Värmlandspolisen ska det inte röra sig om några allvarligare skador.