2016-09-06 18:35

2016-09-06 18:35

Prisade för värdefulla insatser

VÄRMLAND

Glaskonstnären Ingalena Klenell och den tidigare riksdagsmannen och kommunalrådet Kjell Ericsson har fått ta emot förtjänstmedaljer av länsstyrelsen för mycket värdefulla insatser av bestående värde för Värmlands kultur- och näringsliv.

Förtjänstmedaljerna överlämnades på måndagen av landshövding Kenneth Johansson. Ingalena Klenell har deltagit i åtskilliga utställningar både i Värmland, övriga landet och internationellt. Hon är representerad både i Sverige och utomlands.

Kjell Ericsson har i flera decennier arbetat med och för Värmlands utveckling, både som politiker på nationell nivå och i hemkommunen Årjäng.

 

 

Förtjänstmedaljerna överlämnades på måndagen av landshövding Kenneth Johansson. Ingalena Klenell har deltagit i åtskilliga utställningar både i Värmland, övriga landet och internationellt. Hon är representerad både i Sverige och utomlands.

Kjell Ericsson har i flera decennier arbetat med och för Värmlands utveckling, både som politiker på nationell nivå och i hemkommunen Årjäng.