2016-08-09 11:19

2016-08-09 11:19

"Vansinnesföraren" anhållen

FORSHAGA/STOCKHOLM

För en månad sedan rymde den 16-årige killen från Klarälvsgården – igen.
Han är fortfarande försvunnen och numera anhållen i sin frånvaro, misstänkt för åtminstone sju stölder av lyxbilar i Stockholmstrakten.

Killen försvann från Klarälvsgården den 9 juli, troligen i en bil han stal från Forshaga. Sedan dess tror polisen att han tagit sig till sina hemtrakter kring Järfälla norr om Stockholm. Där har flera lyxbilar stulits på det sätt som killen brukat använda sig av tidigare: genom att krossa en ruta, gå in i hallen, ta bilnycklarna och försvinna med bilen.

Killen satt på Klarälvsgården efter att ha dömts till ungdomsvård för bland annat grov olovlig körning.

Killen försvann från Klarälvsgården den 9 juli, troligen i en bil han stal från Forshaga. Sedan dess tror polisen att han tagit sig till sina hemtrakter kring Järfälla norr om Stockholm. Där har flera lyxbilar stulits på det sätt som killen brukat använda sig av tidigare: genom att krossa en ruta, gå in i hallen, ta bilnycklarna och försvinna med bilen.

Killen satt på Klarälvsgården efter att ha dömts till ungdomsvård för bland annat grov olovlig körning.