2016-07-15 07:27

2016-07-15 07:33

Djurrättsaktivisten svarar och ber om ursäkt

VÄRMLAND

En representant för Djurens rätt i Värmland skrev till en bonde och frågade om han fick "ta din dotter, våldta och ta barnen av henne". Detta var ett svar från hans sida på ett inlägg som bonden skrivit angående en kampanj som djurrättsalliansen för.
Nu svarar han och ångrar det han skrivit.
Mannen skriver i ett mejl:

Jag skrev en kommentar på ett inlägg på Facebook som handlade om djurrättalliansens kampanj #intedinmjölk. Hela min poäng med min kommentar var att ge en tankeställare och visa hur hemskt det låter när vi vänder på frågan. Jag erkänner att det var inte genomtänkt att skriva så och därför ber jag om ursäkt. Jag är en djurvän som vill att alla djur ska behandlas på ett bra sätt och det som jag skrev hade inget annat syfte än att ge en tankeställare. Jag är inte längre aktiv för varken Djurens Rätt eller F! Värmland. Återigen ber jag om ursäkt om någon har känt sig hotad
 

Mannen skriver i ett mejl:

Jag skrev en kommentar på ett inlägg på Facebook som handlade om djurrättalliansens kampanj #intedinmjölk. Hela min poäng med min kommentar var att ge en tankeställare och visa hur hemskt det låter när vi vänder på frågan. Jag erkänner att det var inte genomtänkt att skriva så och därför ber jag om ursäkt. Jag är en djurvän som vill att alla djur ska behandlas på ett bra sätt och det som jag skrev hade inget annat syfte än att ge en tankeställare. Jag är inte längre aktiv för varken Djurens Rätt eller F! Värmland. Återigen ber jag om ursäkt om någon har känt sig hotad
 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.