2016-06-14 14:23

2016-06-14 14:23

Miljoner till samarbete

VÄRMLAND

Åtta värmländska skolor får dela på 2,4 miljoner och universitet får 2,1 miljoner.

Det är pengar som kommer från EU:s Erasmusprogram för internationellt samarbete inom utbildning, ungdom och idrott. Tanken är att pengarna ska användas i arbetet med ungdomsarbetslösheten och mottagandet av nyanlända.

 

Det är pengar som kommer från EU:s Erasmusprogram för internationellt samarbete inom utbildning, ungdom och idrott. Tanken är att pengarna ska användas i arbetet med ungdomsarbetslösheten och mottagandet av nyanlända.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.