2016-06-02 11:22

2016-06-02 11:22

Prinsens tårtställning såld

VÄLGÖRENHET

När hertigen av Värmland, prins Carl Philip och prinsessan Sofia gifte sig firade de med en spektakulär tårta som fick mycket uppmärksamhet.

Själva tårställningen – en meterhög aluminiumställning med 15 plattformar för tårtorna och underliggande belysning – var också iögonenfallande. Designbyrån Logo grande låg bakom den. Nu har den klubbats på Bukowskis för 51 500 kronor. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. ”Det känns fantastiskt bra att kunna göra gott i dubbel bemärkelse”, säger Martin Lundell, VD på Sveriges bagare och konditorier som ansvarade för tårtan.

Här kan du frossa i tårt- och bröllopsminnen.

 

Själva tårställningen – en meterhög aluminiumställning med 15 plattformar för tårtorna och underliggande belysning – var också iögonenfallande. Designbyrån Logo grande låg bakom den. Nu har den klubbats på Bukowskis för 51 500 kronor. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. ”Det känns fantastiskt bra att kunna göra gott i dubbel bemärkelse”, säger Martin Lundell, VD på Sveriges bagare och konditorier som ansvarade för tårtan.

Här kan du frossa i tårt- och bröllopsminnen.