2016-06-01 08:48

2016-06-01 08:48

Skrämde bekant med slalompjäxa – nu åtalas han

VÄRMLAND: Hot och skadegörelse

En slalompjäxa blev vapnet när två män blev osams. Nu åtalas den ene av dem.

Den 29-årige mannen har först hotat en annan man via Facebooks meddelandehantering. Samma dag har han kastat en slalompjäxa i en fönsterruta hemma hos samme man. Mannen åtalas för olaga hot och skadegörelse. Han nekar till brott, men bevisningen talar mot honom. Hans blod har spårats från den krossade rutan och hem till hans bostad.

Rutan kostade över 12 000 kronor att laga – något mannen också krävs på betalning för.

Den 29-årige mannen har först hotat en annan man via Facebooks meddelandehantering. Samma dag har han kastat en slalompjäxa i en fönsterruta hemma hos samme man. Mannen åtalas för olaga hot och skadegörelse. Han nekar till brott, men bevisningen talar mot honom. Hans blod har spårats från den krossade rutan och hem till hans bostad.

Rutan kostade över 12 000 kronor att laga – något mannen också krävs på betalning för.