2016-05-19 16:05

2016-05-19 16:05

Fängelse för våldsverkare

VÄRMLAND

En biltur genom i Värmland i höstas har fått sin rättsliga avslutning.

Värmlands tingsrätt har dömt en 22-årig man från Deje för misshandel till fängelse i en månad och 14 dagar. En 18-årig man från Säffle döms för både misshandel och övergrepp i rättssak till villkorlig dom förenat med samhällstjänst i 50 timmar. Alla i bilen var kraftigt berusade och det gällde även offret, en ung man från södra Värmland. Våldsverkarna har sagt att de blev provocerade av offret och att det var därför de slog honom. 18-åringen hotade dessutom att skära halsen av offret om han gick till polisen.

Värmlands tingsrätt har dömt en 22-årig man från Deje för misshandel till fängelse i en månad och 14 dagar. En 18-årig man från Säffle döms för både misshandel och övergrepp i rättssak till villkorlig dom förenat med samhällstjänst i 50 timmar. Alla i bilen var kraftigt berusade och det gällde även offret, en ung man från södra Värmland. Våldsverkarna har sagt att de blev provocerade av offret och att det var därför de slog honom. 18-åringen hotade dessutom att skära halsen av offret om han gick till polisen.