2016-05-08 14:45

2016-05-08 14:45

Höll kvinna inlåst i två dygn

VÄSTVÄRMLAND

En kvinna från Karlstadstrakten åkte för att hälsa på en man hon kände, i Västvärmland.

Men besöket slutade med att mannen spärrade in kvinnan i sin bostad i två dygn – mellan onsdag och fredag. Till slut lyckades kvinnan låsa in sig på toaletten och slå larm. Men då släppte mannen frivilligt ut kvinnan, följe med henne till hennes bil där han misshandlade henne och tog hennes mobil och nycklar. Båda är i 20-årsåldern. Kvinnan klarade sig undan utan allvarliga skador. Mannen är misstänkt för misshandel.

Men besöket slutade med att mannen spärrade in kvinnan i sin bostad i två dygn – mellan onsdag och fredag. Till slut lyckades kvinnan låsa in sig på toaletten och slå larm. Men då släppte mannen frivilligt ut kvinnan, följe med henne till hennes bil där han misshandlade henne och tog hennes mobil och nycklar. Båda är i 20-årsåldern. Kvinnan klarade sig undan utan allvarliga skador. Mannen är misstänkt för misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.