2016-05-01 16:50

2016-05-01 16:50

Lugn Valborg trots fyllt i fyllecellen

VÄRMLAND

Det blev en relativt lugn Valborgshelg i länet.

Endast två personer satt på söndagen anhållna och inte många misshandlar har rapporterats till polisen i Värmland.

Däremot var det fullbelagt i fyllecellerna under lördagsnatten.

– Det har varit mycket ungdomsfylla så det var helt fullt i arresten i Karlstad. En person fick därför köras till Kristinehamn. På söndagen hade alla nyktrat till och kunde lämna polishuset, säger Peter Uulas på krimjouren.

 

Endast två personer satt på söndagen anhållna och inte många misshandlar har rapporterats till polisen i Värmland.

Däremot var det fullbelagt i fyllecellerna under lördagsnatten.

– Det har varit mycket ungdomsfylla så det var helt fullt i arresten i Karlstad. En person fick därför köras till Kristinehamn. På söndagen hade alla nyktrat till och kunde lämna polishuset, säger Peter Uulas på krimjouren.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.