2016-04-22 17:09

2016-04-22 17:09

Åtal för två rattfyllerister

LILJEDAL/DEJE

Två män åtalas för grovt rattfylleri. Den ene, en 30-åring från Karlstad, greps hösten 2014 (!) på vägen mellan Segmon och Liljedal. Han hade 1,10 promille alkohol i blodet, något som brukar orsaka sluddrigt tal, svårighet att stå stadigt och försämrad muskelkontroll.

Den andre, en 32-åring från Forshaga, greps i Deje i en bil som han hade stulit, utan körkort och med en alkoholhalt i blodet på 1,40 promille. Det brukar orsaka en raglande gång och det är inte ovanligt att man kräks. Båda männen erkänner brott.

Den andre, en 32-åring från Forshaga, greps i Deje i en bil som han hade stulit, utan körkort och med en alkoholhalt i blodet på 1,40 promille. Det brukar orsaka en raglande gång och det är inte ovanligt att man kräks. Båda männen erkänner brott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.