2016-04-11 14:06

2016-04-11 14:06

Tvättmaskin skruvades loss och stals

FILIPSTAD

Någon ville verkligen ha tvättmaskinen.

Det krävdes nämligen en del arbete att få den med sig. Först fick man lossa bultarna. Sedan koppla ur el och vatten. Och så släpa med sig den tunga maskinen ut. Stölden skedde i ett hyreshus på Vasagatan i Filipstad någon gång mellan den 5 och 7 mars. Någon misstänkt finns inte. Maskinen är värd 25 000 kronor.

 

Det krävdes nämligen en del arbete att få den med sig. Först fick man lossa bultarna. Sedan koppla ur el och vatten. Och så släpa med sig den tunga maskinen ut. Stölden skedde i ett hyreshus på Vasagatan i Filipstad någon gång mellan den 5 och 7 mars. Någon misstänkt finns inte. Maskinen är värd 25 000 kronor.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.