2016-04-11 15:06

2016-04-11 15:06

Obduktion inte klar efter mord

FILIPSTAD: Åtal dröjer

Mordutredningen i Filipstad drar ut ytterligare på tiden. Egentligen skulle åtal varit väckt på tisdagen men åklagaren väntar fortfarande på uppgifter från Nationellt forensiskt centrum, NFC.

Bland annat är obduktionsprotokollet ännu inte klart.

Åklagaren begär nu förlängning till tisdag den 26 april.

Det var i början av februari i år som en 60-årig man med rullator höggs ihjäl med flera knivstick. En 34-årig man greps ganska snart och häktades. Han nekar till mord men medger dråp och säger att han agerade i nödvärn.

Bland annat är obduktionsprotokollet ännu inte klart.

Åklagaren begär nu förlängning till tisdag den 26 april.

Det var i början av februari i år som en 60-årig man med rullator höggs ihjäl med flera knivstick. En 34-årig man greps ganska snart och häktades. Han nekar till mord men medger dråp och säger att han agerade i nödvärn.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.