2016-04-07 16:53

2016-04-07 16:53

Åtalad för grova hot och utpressning

VÄRMLAND

För ett år sedan tvingade en nu 25-årig man till sig 10 000 kronor från en jämnårig man bosatt på en mindre ort i Värmland genom at rikta grova hot mot både denne och hans familj.

Men när 25-åringen för en månad sedan försökte göra om saken med hjälp av ännu grövre hot blev han i stället polisanmäld, efterlyst, gripen och så småningom häktad. Han har nu åtalats som misstänkt för två fall av olaga hot, ett fall av utpressning och ett av försök till utpressning.

Men när 25-åringen för en månad sedan försökte göra om saken med hjälp av ännu grövre hot blev han i stället polisanmäld, efterlyst, gripen och så småningom häktad. Han har nu åtalats som misstänkt för två fall av olaga hot, ett fall av utpressning och ett av försök till utpressning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.