2016-04-03 11:15

2016-04-03 12:12

Bil hittad i sjö

(UPPDATERAD) Under söndagsförmiddagen hittades en bil nerkörd i Acksjön utanför Molkom.

När Räddningstjänsten i Karlstad kom till platsen påträffades en bil som låg upp och ner i sjön, i anslutning till stranden. Bilen fanns inte där under gårdagen utan ska ha körts ner i vattnet under natten eller morgonen till söndag.

– Det finns tydliga spår av att någon kört ner bilen i sjön, men vi lämnar över till polisen nu som får undersöka vad som hänt, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstadregionen.

Ingen person hittades i eller i närheten av bilen som drogs upp under förmiddagen.

– Vi var oroliga att någon var kvar i vattnet men har undersökt utan att hitta någon. Det finns inget som tyder på att det rör sig om någon drunkningsolycka, vi letar snarare efter om någon varit i vattnet och blivit kall på vägen därifrån. Det vi gör nu är att försöka få tag på ägaren till bilen, säger vakthavandebefäl vid Värmlands polisen.

När Räddningstjänsten i Karlstad kom till platsen påträffades en bil som låg upp och ner i sjön, i anslutning till stranden. Bilen fanns inte där under gårdagen utan ska ha körts ner i vattnet under natten eller morgonen till söndag.

– Det finns tydliga spår av att någon kört ner bilen i sjön, men vi lämnar över till polisen nu som får undersöka vad som hänt, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstadregionen.

Ingen person hittades i eller i närheten av bilen som drogs upp under förmiddagen.

– Vi var oroliga att någon var kvar i vattnet men har undersökt utan att hitta någon. Det finns inget som tyder på att det rör sig om någon drunkningsolycka, vi letar snarare efter om någon varit i vattnet och blivit kall på vägen därifrån. Det vi gör nu är att försöka få tag på ägaren till bilen, säger vakthavandebefäl vid Värmlands polisen.