2016-04-02 09:09

2016-04-02 10:17

Störningar i tågtrafiken

En olycka har inträffat vid Flen i Sörmland efter en olycka som lett till att tågtrafiken på västra/södra stambanan står still.

De sträckor som påverkas är Stockholm C – Flen – Katrineholm och vidare mot Hallsberg/Göteborg/Karlstad respektive Norrköping/Malmö C och omvänt samt Katrineholm – Flen – Eskilstuna. Vissa tåg kommer eventuellt ledas om andra vägar.

Strax efter 10-tiden på lördagsmorgonen rullade tågen genom Flen igen. Olyckan kan medföra vissa störningar vidare under dagen meddelar Trafikverket.

De sträckor som påverkas är Stockholm C – Flen – Katrineholm och vidare mot Hallsberg/Göteborg/Karlstad respektive Norrköping/Malmö C och omvänt samt Katrineholm – Flen – Eskilstuna. Vissa tåg kommer eventuellt ledas om andra vägar.

Strax efter 10-tiden på lördagsmorgonen rullade tågen genom Flen igen. Olyckan kan medföra vissa störningar vidare under dagen meddelar Trafikverket.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.