2016-03-23 08:02

2016-03-23 08:09

Signalfel hindrar tågtrafiken

VÄRMLAND

Det är störningar i tågtrafiken på sträckan Kil-Torsby.

Orsaken till störningarna är ett signalfel i Bäckebron.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas: Badabruk, Bäckebron, Edsbjörke, Frykåsen, Ivarsbjörke, Ingmår, Kil, Kolsnäs, Lysvik, Oleby, Rottneros, Sunne, Trångstad, Tolita, Torsby, Västra Ämtervik, Öjervik.


För mer information gå till Trafikverkets hemsida.

Orsaken till störningarna är ett signalfel i Bäckebron.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas: Badabruk, Bäckebron, Edsbjörke, Frykåsen, Ivarsbjörke, Ingmår, Kil, Kolsnäs, Lysvik, Oleby, Rottneros, Sunne, Trångstad, Tolita, Torsby, Västra Ämtervik, Öjervik.


För mer information gå till Trafikverkets hemsida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.