2016-03-22 07:26

2016-03-22 07:49

Svårt komma in på Skatteverkets sajt

VÄRMLAND

På tisdagen är det tänkt att alla som har e-legitimation ska kunna logga in och se sitt preliminära skattebesked.

Men på grund av det hårda trycket på sajten var det på tisdagsmorgonen stora problem att alls komma in på sajten för många människor.

Många möttes av texten "Den här webbsidan är inte tillgänglig".

Problemen kvarstod ännu vid 07.20-tiden.

Skatteverkets presstjänst bekräftar problemen men vet i nuläget inte vad det beror på.

– Men det kan vara ett tillfälligt problem då många vill komma in på sidan samtidigt. Det har hänt förut i samband med öppning. Man kan vänta en stund och försöka igen senare, säger Erik Lif Sjöcrona, pressekreterare på Skatteverket, till nyhetsbyrån TT.

Men på grund av det hårda trycket på sajten var det på tisdagsmorgonen stora problem att alls komma in på sajten för många människor.

Många möttes av texten "Den här webbsidan är inte tillgänglig".

Problemen kvarstod ännu vid 07.20-tiden.

Skatteverkets presstjänst bekräftar problemen men vet i nuläget inte vad det beror på.

– Men det kan vara ett tillfälligt problem då många vill komma in på sidan samtidigt. Det har hänt förut i samband med öppning. Man kan vänta en stund och försöka igen senare, säger Erik Lif Sjöcrona, pressekreterare på Skatteverket, till nyhetsbyrån TT.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.