2016-03-22 17:22

2016-03-22 17:22

Bluffmejl inte från Skatteverket

VÄRMLAND

Bluffmejl är återigen i omlopp och de kommer inte från Skatteverket.

Mottagaren uppmanas att klicka på en länk för att ta del av sin skatteåterbäring. Gör inte det! Klicka inte på länken, öppna inga bilagor och svara inte på några frågor. Radera mejlet, uppmanar Skatteverket.

 

Mottagaren uppmanas att klicka på en länk för att ta del av sin skatteåterbäring. Gör inte det! Klicka inte på länken, öppna inga bilagor och svara inte på några frågor. Radera mejlet, uppmanar Skatteverket.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.