2016-03-16 21:04

2016-03-16 21:55

Bråk på flyktingförläggningar

GRUMS/ÅRJÄNG

Polisen fick på onsdagen gripa in i samband med två bråk på flyktingförläggningar i länet.

Det gällde dels ett bråk på en förläggning i Grums där två män slogs och tillfogade varandra sårskador. En av männen fick efter bråket följa med ambulansen för omplåstring, men han ska inte ha blivit allvarligt skadad.

– Det finns uppgifter om att det förekommit ett järnrör i bråket, säger Bo Jansson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

De två männen har anmält varandra.

Det andra bråket ägde rum på en förläggning i Årjäng.

– Här var det allmänt stökigt och en person är gripen för misshandel och olaga hot.

Det gällde dels ett bråk på en förläggning i Grums där två män slogs och tillfogade varandra sårskador. En av männen fick efter bråket följa med ambulansen för omplåstring, men han ska inte ha blivit allvarligt skadad.

– Det finns uppgifter om att det förekommit ett järnrör i bråket, säger Bo Jansson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

De två männen har anmält varandra.

Det andra bråket ägde rum på en förläggning i Årjäng.

– Här var det allmänt stökigt och en person är gripen för misshandel och olaga hot.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.