2016-02-08 10:41

2016-02-08 20:22

"Katter sanitär olägenhet"

VÄRMLAND

Hemtjänstpersonalen slår larm till Arbetsmiljöverket: ”Situationen är nu ohållbar”.

Det är hemtjänsten i Värmland som har problem med en brukares bostad som beskrivs som en ”sanitär olägenhet”. Personalen skriver bland annat om ”stark urinlukt och avföring från katter” och att de drabbas av ”astmaliknande besvär” när de besöker bostaden – trots att den sanerats flera gånger.

Det är hemtjänsten i Värmland som har problem med en brukares bostad som beskrivs som en ”sanitär olägenhet”. Personalen skriver bland annat om ”stark urinlukt och avföring från katter” och att de drabbas av ”astmaliknande besvär” när de besöker bostaden – trots att den sanerats flera gånger.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.