2016-02-04 21:18

2016-02-04 21:18

Karlstad mot Forshaga i Vi i femman-final

VÄRMLAND

Efter en dramatisk avslutning i torsdagens semifinal står det nu klart att det blir Herrhagsskolan 5A från Karlstad som får möta Skivedskolan 5A från Forshaga i final i Vi i femman.

Finalen avgörs på tisdag klockan 17 i Sveriges Radio P4 Värmlands direktsändning.

Vinnaren där får sedan vara med och tävla mot 24 andra lokala vinnare från hela Sverige, i en kvaltävling på torsdag 11 februari där de fyra bästa går till en finaltävling som sänds i SVT:s Barnkanalen 8 mars.

 

 

Finalen avgörs på tisdag klockan 17 i Sveriges Radio P4 Värmlands direktsändning.

Vinnaren där får sedan vara med och tävla mot 24 andra lokala vinnare från hela Sverige, i en kvaltävling på torsdag 11 februari där de fyra bästa går till en finaltävling som sänds i SVT:s Barnkanalen 8 mars.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.