2016-01-14 16:23

2016-01-14 16:23

Tonåring utnyttjade underårig för posering

VÄRMLAND

En pojke född 1999 åtalas för utnyttjande av barn för sexuell posering.

Det var i fjol som han efter upprepade tillfällen bett en 11-årig flicka att skicka avklädda bilder på sig själv till honom via internet. Han fick också henne att ta och skicka bilder på sig själv iklädd endast underkläder och shorts.

Det var i fjol som han efter upprepade tillfällen bett en 11-årig flicka att skicka avklädda bilder på sig själv till honom via internet. Han fick också henne att ta och skicka bilder på sig själv iklädd endast underkläder och shorts.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.