2015-12-30 21:41

2015-12-30 21:41

Flera berusade förare stoppades

VÄRMLAND

Flera påverkade bilister stoppades i länet under onsdagskvällen.

Strax före klockan 18 ingrep polisen i Sunne mot en 50-årig man som är misstänkt för drograttfylleri. Vid 19.30-tiden stoppades en 57-årig man på Bergvik i Karlstad där blodprov togs på en 57-årig man där man misstänker rattfylleri.

Bara några minuter senare stoppades en 32-årig kvinna vid Borgmästarbron i Karlstad. I det fallet handlade det om ringa narkotikabrott.

Strax före klockan 18 ingrep polisen i Sunne mot en 50-årig man som är misstänkt för drograttfylleri. Vid 19.30-tiden stoppades en 57-årig man på Bergvik i Karlstad där blodprov togs på en 57-årig man där man misstänker rattfylleri.

Bara några minuter senare stoppades en 32-årig kvinna vid Borgmästarbron i Karlstad. I det fallet handlade det om ringa narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.