2015-12-29 12:02

2015-12-29 12:02

Kammarrätten tar ställning till överklaganden

GÖTEBORG

Förvaltningsrätten i Karlstad har tidigare fattat beslut om att vargjakten tills vidare inte får ske. På måndagen kom två överklaganden in och nu ska Kammarrätten i Göteborg fatta beslut om dessa får prövningstillstånd.

Kammarrätten förväntas ge besked om prövningstillstånd under onsdagen.

Kammarrätten förväntas ge besked om prövningstillstånd under onsdagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.