2015-12-11 14:00

2015-12-11 14:00

Okänd kvinna kom på besök

VÄRMLAND

Paret som är i 30-årsåldern låg och sov när de plötsligt vaknade.

Någon lyste dem i ansiktet med en ficklampa – en för dem helt okänd kvinna hade på något sätt tagit sig in i deras hus och vidare in i sovrummet. Mannen i huset kunde leda ut den okända kvinnan ur huset. Vad som sedan hände med henne är oklart. Händelsen är polisanmäld som hemfridsbrott.

Någon lyste dem i ansiktet med en ficklampa – en för dem helt okänd kvinna hade på något sätt tagit sig in i deras hus och vidare in i sovrummet. Mannen i huset kunde leda ut den okända kvinnan ur huset. Vad som sedan hände med henne är oklart. Händelsen är polisanmäld som hemfridsbrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.