2015-12-02 07:01

2015-12-02 08:46

Värmlänning skrapade triss i direktsändning

Under onsdagsmorgonen såg vi Birgitta Johansson från Grums i tv-rutan.

Birgitta köpte en trisslott på OK Q8 Stenåsen i Kil  och fick chansen att i direktsändning vinna 5 miljoner kronor. Vinsten blev 100 000 kronor som Birgitta fick med sig hem och i första hand kommer spenderas på en resa.

Nyhetsmorgon där Birgitta medverkade visades på TV4 under onsdagsmorgonen.

Birgitta köpte en trisslott på OK Q8 Stenåsen i Kil  och fick chansen att i direktsändning vinna 5 miljoner kronor. Vinsten blev 100 000 kronor som Birgitta fick med sig hem och i första hand kommer spenderas på en resa.

Nyhetsmorgon där Birgitta medverkade visades på TV4 under onsdagsmorgonen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.