2015-11-23 10:44

2015-11-23 13:34

Personalen kräver att nedskärningarna stoppas

VÄRMLAND

Kommunalanställda inom vården protesterar mot nedskärningar. I morgon överlämnar de namnlistor till landstinget.

Personalbemanningen i landstinget ska minskas med flera hundra anställda. Samtidigt ska två nya vårdavdelningar öppnas.

Detta anser personalen att det inte går ihop med kraven på god vård och god arbetsmiljö.

Därför kräver de nu att landstingsledningen ska stoppa nedskärningarna. Namnlistor kommer överlämnas under tisdag eftermiddag till Gunilla Andersson och Fredrik Larsson, landstingsdirektör respektive landstingsråd.

Personalbemanningen i landstinget ska minskas med flera hundra anställda. Samtidigt ska två nya vårdavdelningar öppnas.

Detta anser personalen att det inte går ihop med kraven på god vård och god arbetsmiljö.

Därför kräver de nu att landstingsledningen ska stoppa nedskärningarna. Namnlistor kommer överlämnas under tisdag eftermiddag till Gunilla Andersson och Fredrik Larsson, landstingsdirektör respektive landstingsråd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.