2015-11-20 15:51

2015-11-20 15:51

Emma Fjeldli prisad

KARLSTAD

Emma Fjeldli, cellist i Wermlands operas orkester, tilldelas årets Wettergrensstipendiat på 200 000 kronor.

Hon ska använda pengarna till att vidareutbilda sig på Trondheimsolistene som leds av den norske cellisten Øyvind Gimse. ”Hon kommer gå privata kurser hos honom och det kommer höja nivån på Wermlands operas orkester ytterligare”, säger Lars Hammar, stiftelsens ordförande. På bilden: stipendiaten Emma Fjeldli och från styrelsen Berit Wettergren och Lars Hammar.

Hon ska använda pengarna till att vidareutbilda sig på Trondheimsolistene som leds av den norske cellisten Øyvind Gimse. ”Hon kommer gå privata kurser hos honom och det kommer höja nivån på Wermlands operas orkester ytterligare”, säger Lars Hammar, stiftelsens ordförande. På bilden: stipendiaten Emma Fjeldli och från styrelsen Berit Wettergren och Lars Hammar.