2015-11-04 15:48

2015-11-04 15:48

Åtalas för brister i bokföring

ÖSTVÄRMLAND

En kvinnlig företrädare för ett konkursat bolag i östra Värmland har åtalats för bokföringsbrott.

Enligt åtalet har kvinnan i tre fall uppsåtligen eller av oaktsamhet åsidosatt bokföringsskyldigheten, genom att hon inte löpande bokfört affärshändelser och bevarat räkenskapsinformation ”på ett betryggande sätt”.

Enligt åtalet har kvinnan erkänt brott.

Enligt åtalet har kvinnan i tre fall uppsåtligen eller av oaktsamhet åsidosatt bokföringsskyldigheten, genom att hon inte löpande bokfört affärshändelser och bevarat räkenskapsinformation ”på ett betryggande sätt”.

Enligt åtalet har kvinnan erkänt brott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.