2015-10-25 06:42

2015-10-25 06:48

Helgens fylleslag flyttade norrut

VÄRMLAND

Polisen i Värmland hade fullt upp med överförfriskade personer under lördagseftermiddagen. Helgens fylleri avtog dock på lördagskvällen och natten mot söndag beskrivs som en vanlig helg från ordningsmaktens sida.

- Det verkar som att fylleslaget flyttade norrut istället. Jag pratade med en kollega i Dalarna nyss och de hade tydligen öppnat celler som aldrig tidigare varit använda, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Redan vid 18-tiden på lördagen hade polisen i Värmland fullt upp och arrester överfulla med överförfriskade gäster. Man hade även bett om hjälp över länsgränsen för att eventuellt inhysa berusade personer i arresten i Karlskoga.

- Nu behövde vi aldrig göra det, men det är alltid bra att vara förberedd, säger Brattström.

 

- Det verkar som att fylleslaget flyttade norrut istället. Jag pratade med en kollega i Dalarna nyss och de hade tydligen öppnat celler som aldrig tidigare varit använda, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Redan vid 18-tiden på lördagen hade polisen i Värmland fullt upp och arrester överfulla med överförfriskade gäster. Man hade även bett om hjälp över länsgränsen för att eventuellt inhysa berusade personer i arresten i Karlskoga.

- Nu behövde vi aldrig göra det, men det är alltid bra att vara förberedd, säger Brattström.