2015-10-23 11:21

2015-10-23 11:21

Fängelse för barnvåldtäkt

VÄRMLAND

En 49-årig man från Helsingborg har av Värmlands tingsrätt dömts till två års fängelse för bland annat våldtäkt av barn.

49-åringen fick chattkontakt med en pojke i de yngre tonåren bosatt på en mindre ort i Värmland. Pojken har en neuropsykiatrisk diagnos.

Efter ett intensivt chattande åkte 49-åringen upp till Värmland, träffade pojken och hade samlag med honom torts att han visste att denne var minderårig. Våldtäkten blev känd och polisanmäld sedan pojken vänt sig till sin skolsjuksköterska, orolig för att ha blivit smittad.

49-åringen fick chattkontakt med en pojke i de yngre tonåren bosatt på en mindre ort i Värmland. Pojken har en neuropsykiatrisk diagnos.

Efter ett intensivt chattande åkte 49-åringen upp till Värmland, träffade pojken och hade samlag med honom torts att han visste att denne var minderårig. Våldtäkten blev känd och polisanmäld sedan pojken vänt sig till sin skolsjuksköterska, orolig för att ha blivit smittad.