2015-10-19 20:11

2015-10-19 20:11

Utredning om flexibla vårdnivåer

VÄRMLAND

Landstinget ska göra en fördjupad utredning av den del av den nya utvecklingsplanen som handlar om flexibla vårdnivåer. Det beslutade landstingsstyrelsen på måndagen. Den ska göras av landstingsdirektören.

– Med utvecklingsplanen för framtidens hälso- och sjukvård är vi föregångare i Sverige. Vi vågar tänka nytt. I styrelsen vill vi följa detta noga och landstingsdirektören ska redovisa arbetet varje månad, säger landstingsstyrelsens ordförande Fredrik Larsson (M).

 

 

– Med utvecklingsplanen för framtidens hälso- och sjukvård är vi föregångare i Sverige. Vi vågar tänka nytt. I styrelsen vill vi följa detta noga och landstingsdirektören ska redovisa arbetet varje månad, säger landstingsstyrelsens ordförande Fredrik Larsson (M).