2015-10-16 15:51

2015-10-16 15:51

Hundpensionat anmält för nedbantade kamrater

VÄRMLAND

En man i 60-årsåldern i Karlstad har polisanmält ett hundpensionat för djurplågeri.

Bakgrunden utspelades under en vecka förra månaden, enligt anmälan. I samband med att mannen vårdades på sjukhus körde polisen hans hundar till ett hundpensionat på annan ort. Enligt anmälaren ska hundarna ha vanvårdats genom att de inte fick tillräckligt med mat varför de tappat ”kraftigt” i vikt. Av anmälan framgår också att mannen kräver skadestånd av pensionatet.

Bakgrunden utspelades under en vecka förra månaden, enligt anmälan. I samband med att mannen vårdades på sjukhus körde polisen hans hundar till ett hundpensionat på annan ort. Enligt anmälaren ska hundarna ha vanvårdats genom att de inte fick tillräckligt med mat varför de tappat ”kraftigt” i vikt. Av anmälan framgår också att mannen kräver skadestånd av pensionatet.