2015-10-11 16:45

2015-10-11 16:45

Förd till sjukhus efter misshandel

VÄSTVÄRMLAND

Tre unga män i 20-års åldern är misstänkta för misshandel av en jämnårig man vid flera tillfällen. Även en minderårig ska ha medverkat.

– Det handlar om hot om att han ska dödas och slag där de piskat på honom ordentligt vid åtminstone tre tillfällen. I fredags så allvarligt att hans mamma fick köra honom till sjukhus. De misstänkta gärningsmännen kommer att kallas till förhör, säger Tore Persson på krimjouren i Värmland.

– Det handlar om hot om att han ska dödas och slag där de piskat på honom ordentligt vid åtminstone tre tillfällen. I fredags så allvarligt att hans mamma fick köra honom till sjukhus. De misstänkta gärningsmännen kommer att kallas till förhör, säger Tore Persson på krimjouren i Värmland.